Waar ben je naar op zoek?DOcume

Lynn de Haan

Even voorstellen 

Graag stellen we je voor aan onze Master Lynn. Wat motiveert Lynn en waar wordt ze blij van? Onze gewaardeerde codeur heeft een enorme passie voor het ontwikkelen van software. Maar dat is niet het enige; haar passie strekt zich uit over een scala van hobby's. Lynn, stel je eens voor! 

Voor alles rondom de dikke-duimen app kun je bij Lynn terecht. Dit gaat over het ontwikkelen van de software, tot het ondersteunen van relaties in het gebruik. ‘Hierbij geef ik demo's van de MIP App en het portaal op locatie, wat ik heel leuk vind. Ik word er vooral heel blij van als ik mijn eigen werk mag presenteren.’. Lynn zorgt ervoor dat de app goed werkt en alle gebruikers er mee aan de slag kunnen. Hierbij werkt ze heel hands on, wanneer er een probleem is gaat Lynn meteen opzoek naar een oplossing.  

 

Passie voor software 

‘Doordat mijn software ook daadwerkelijk meteen door de relaties wordt gebruikt, motiveert het me enorm om een goed product neer te zetten. Wanneer ik de relaties hierin mag ondersteunen en ook zie dat ze er mee aan de slag gaan, kan ik daar echt van genieten.’ 

Lynn heeft een enorme passie voor haar werk, zelfs in haar vrije tijd is ze bezig met het ontwikkelen van projecten. Daarnaast is Lynn vaak in de keuken te vinden en houdt ze van lezen, creatief bezig zijn en reizen. Verder gaat ze regelmatig op stap met haar lieve hond Bailey.  

 

Groeien bij MIP  

Lynn waardeert de bedrijfscultuur bij Masters in Process enorm. Ze spreekt over openheid en mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. ‘Ik krijg bij Masters in Process de ruimte om te vernieuwen en mijn skills te verbeteren’ vertelt ze. Bij Masters in Process houden we van continue verbeteren, wat voor Lynn een prè is. ‘Om zo efficiënt mogelijk te plannen heb ik samen met de andere ontwikkelaars een toegankelijk planbord, zo communiceren we niet langs elkaar heen en zijn we altijd op de hoogte van elkaars taken.’ Hierdoor wordt er geen dubbel werk geleverd.  

 

Heel hard lachen 

Niet alleen buiten werk, maar ook tijdens werktijd heeft Lynn het gezellig. Zo houdt Masters in Process regelmatig bedrijfsuitjes, met allerlei leuke activiteiten. ‘Het mooiste vond ik toch wel het bedrijfsuitje waarbij we frikandellen gingen draaien, dit was echt heel grappig, en ze waren ook nog eens lekker!’ vertelt Lynn.  

 

Een blik op de toekomst  

Hoe ziet Lynn de toekomst? ‘Ik wil graag doorgroeien in het zelfstandig ondersteunen van relaties.’ vertelt Lynn. Door de app continue te verbeteren kan ze vanaf de ontwikkeling tot de implementatie streven naar groei.  

De afgelopen jaren bij MIP hebben Lynn groei, plezier en vernieuwing geboden. Ben jij ook benieuwd wat Masters in Process voor jou kan doen? Neem contact met ons op.  

 

Heb jij hulp nodig met de app? Lynn staat voor je klaar!