Waar ben je naar op zoek?DOcume

IMPLEMENTATIE MIP

De implementatie van MIP kan door onze ervaring snel geregeld zijn. Zo kan jouw organisatie snel aan de slag met alle voordelen die MIP te bieden heeft. Onze online projectmanagement software geeft jou grip op de projecten, hierdoor kunnen projecten beter gemanaged worden, zo worden onder andere faalkosten inzichtelijk gemaakt en veiligheidsrisico's kunnen worden geëlimineerd op basis van feiten. Een kleine greep uit de voordelen die MIP ook voor jouw organisatie kan bieden!

Stel, je kiest voor MIP, hoe gaat het dan in zijn werk? Hieronder vind je ons implementatie plan:

Implementatie plan:

1. Systeem inrichting vanuit basisomgeving, gebruikers, groepen, rollen en rechten.

2. Uitleg implementatie, project planning, basis training in taken en standaard taken vanuit primaire bedrijfsproces analyses.

3. Maatwerk systeem inregeling met basis formulieren, één maatwerk formulier, faalkosten analyse, systematiek implementatie, rapporten functionaliteit inrichten. Gebruik van documentatie en project communicatie.

De projectmanagement software is te gebruiken voor alle bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan projectprocestaken, maar ook aan registratie van personeel, toolboxen, verzuim, werkuren, product inkoop, verkoop, adviestrajecten, materiaalbonnen en inventarisatietrajecten.

De software is bruikbaar in alle project fases en wij begeleiden jou graag om MIP snel en efficiënt in te zetten. Onze no-nonsense mentaliteit, vanuit de LEAN gedachte, draagt bij aan draagvlak op alle niveaus binnen de organisatie.

Drie pakketten:

Basic:

  • Inventarisatie op afstand middels Teams Call en één dag fysiek op locatie.
  • Prijs: € 995,- ex BTW

Pro:

  • Inventarisatie op locatie inclusief analyse rapport en drie dagen fysiek op locatie.
  • Prijs: € 2.495,- ex BTW

Master:

  • Inventarisatie op locatie inclusief primair proces analyse van één voorkeursfase en 8 dagen fysiek op locatie en 12 uur maatwerk ondersteuning op afstand.
  • Prijs: € 5.995,- ex BTW


    Maatwerk is uiteraard bespreekbaar, afhankelijk van de eisen en wensen.

Lees hier alles over de functies en mogelijkheden van de drie pakketten.